Yleinen kategoria > Reitit / matkakertomukset

EIC 2018 Italia

(1/2) > >>

Bobby McGee:
  Reissu alkoi Vuosaaren satamasta 2.6.18 Travemundeen, jossa oltiin su-iltana 3.6. Ensimmäinen yö vietettiin  Lyypekissä hotel Armisruhr Garnissa, josta ei ole kuin hyvää sanottavaa, palvelun, aamiaisen ja hinnan ja laadunsuhteen.

 Ensimmäinen varsinainen ajopäivä alkoi harmaassa pilvisäässä, kunnes iltapäivällä pilvet kaikkosivat ja lämpötila nousi  n. 28°C asteeseen.  Illalla pysähdyttiin Leipzigin liepeille sellaseen pikkukylään kuin Brehna, josta löydettiin ihan kelvollinen hotelli Bavaria, joka kuitenkin kalpeni Lyypekin majoitukselle, kaikessa. Kilometrejä kertyi n. 400. Tiet oli joskus aika pieniä, muutama kilometri ajettiin jopa sellasta väylää, jossa oli kaksi n. 0,5m levyistä päällystettä ja loppu tie oli hiekkaa.

 Tiistai oli aika pitkälti kuin edellinen, aamulla pilvistä, iltapäivällä kuumaa. Tiet jouhevampia, kuin maanantaina. Majoitus löytyi Regensburgista Arnuflsplatz Aparts, josta vuokrattiin kaksi huoneistoa, suosittelemme. Päivällinen käytiin syömässä Tsekinmaalla .

 Viikon keskimmäinen päivä alkoi sääkarttoja tutkien, koska oli luvattu ukkosta ja rankkoja vesisateita. Mutta eipäs satanutkaan, vaan taas oli kuuma. Alppien läheisyys aiheutti ihmettelyä, kuinka pieni ihminen onkaan suurten asioiden edessä, aivan mahtavia maisemia.
Nyt ollaan Itävallassa Zell am Seessa, laaksossa, jota lumihuiput reunustavat. Majoitusta on tiivistetty, nyt meillä on yksi 3 huoneen apartementti.
Ajokilometrejä on takana n.1100, eli rauhallisesti pikkuteitä ajellen ja maisemia katsellen.
 
 

PAX.:
Kiitos matkakertomuksesta :smilie_flag_058:

PAX.:
Pyysin Jyhyveltä et nappaileppas matkasta selfie kuvia niin tiedetään että ootte tallessa. No näin teki...

Niitä sit naureskeltiin tsuptsup ryhmässäkin ja tein niistä tämmösen videon...

https://youtu.be/XVPsTaX5yWw7

Missä Jyhyve luuraa? :2funny:

Ei tajuttu sitä kimppaselfietä ottaa Urjanlinnan aamupalalla jonne Jyhyve ajeli suoraan lautalta.

Tärkeintä ei ole määränpää vain matkanteko.

at600:
Hienon videon Jaska teit............

Marru:
Hieman omasta matkastani, joka erosi pääryhmän matkasta sen pituuden vuoksi.
Travessa yöpyminen Hotelli Waldhusen, jonka jälkeen kohti Bad Lauterbergia Hartzin alueella; Pension Wallfrieden/motoristimajoitus ja sen jälkeen Augsburg Hoten Adler, jonne saavuin yöllä pilkkopimeässä.
Tiet kaikki ovat Saksassa hyvässä kunnossa, joskin jokunen pikkukylä oli "pottupeltokunnossa".
Saksan jälkeen Brenneron solan kautta Italiaan ja siellä Vicenzassa Albergo S Raffaele, joka oli mäen päällä( 45 asteen nousu) ja jonka sisäänmeno pihalle oli mäen puolivälistä sateisessa säässä...Tunnelma oli harras kirkon katveessa ja niinpä huoneissa ei ollut edes tv:tä. Viiniä kyllä sai ja lähiravintolasta todellakin hyvää pizzaa, joka oli matkan ensimmäinen.
Ravennan majoituksen löytääkseni piti suorittaa muutamia hakuja, mut määränpää löytyi.
Meeting hyvin järjestetty, joskin majoituksessa oli hieman toivomisen varaa. Ilma oli kuin kuumaa maitoa...
Paluu Gardajärven ja Campo di Trensin kautta Saksaan Lauenfordeen ja siitä sitten laiva Malmööseen ja yhden yön majoituttumisella Turkuun ja Suomeen. Kilometrejä kertyi 5793km ajaen mutkat ja vain minimin motaria. Pääasiassa ajoin yksin, jos ei lasketa Ravenna-Campo di Trens matkaa. Euroopassa käyneenä aiemminkin pyörällä, oli matkan teko minulle tuttua eikä kielikään mennyt solmuun.
Mummuissa on voimaa :uglystupid2: :smilie_flag_058:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta