Rekisteröintisopimus

TERVETULOA Intruder Club Finland ry (ICF ry) FOORUMIIN

Kirjautumalla sisään ICF foorumille hyväksyn tietojeni käytän rekisteriselosteen mukaisesti!

Rekisteriseloste:
http://www.intruderclubfinlandry.fi/clubpages/Rekisteriseloste_ICF.pdf

Tällä lomakkeella ja sopimuksella hankit oikeuden kirjoittaa ICF ry:n ylläpitämälle keskustelualueelle. Tätä kautta ei liitytä ICF ry:n jäseneksi eikä yhdistyksen jäsenyys ole ehtona keskustelualueelle kirjoittamiselle. Yhdistyksen jäsenillä on kuitenkin käytässään palveluita joita ei muille ole tarjolla. ICF ry:n jäseneksi voi liittyä osoitteessa: https://intruderclubfinlandry.fi/jaseneksi/

Hyväksymällä tämän sopimuksen sitoudut sekä noudattamaan keskustelualueen sääntäjä että olemaan lähettämättä tekijänoikeuksia tai yksityisyyden suojaa loukkaavaa, yhdistyksen toimintaan kuulumatonta, muuten väärää, epätarkkaa tahi loukkaavaa tai lain vastaista tekstiä, kuvia tai muuta materiaalia.

ICF ry:lle tai nimetyille foorumin ylläpitäjille ei ole mahdollista jatkuvasti tarkkailla keskustelualueelle kirjoitettujen viestien oikeudenmukaisuutta tai tarkkuutta. ICF ry ei siten voi ottaa vastuuta keskustelualueelle kirjoitetusta materiaalista, materiaalin lähettäjä on aina yksin vastuussa kaikesta lähetetystä materiaalista.

Foorumin ylläpito tekee voitavansa laittoman tai asiattoman materiaalin poistamiseksi ja varaa oikeuden poistaa haluamansa materiaalin keskustelualueilta. Räikeä tai toistuva sääntäjen rikkominen johtaa keskustelualueen käyttäjätunnuksen määräaikaiseen tai pysyvään poistamiseen.

Keskustelualueen käyttäjille ei taata anonymiteettiä. Toisen henkilän tunnuksen käyttäminen tai identiteetillä esiintyminen ei ole sallittua. Keskustelualueen käyttäoikeus on henkiläkohtainen eikä tunnusta tai siihen liittyvää salasanaa saa luovuttaa eteenpäin.

ICF ry varaa oikeuden tallettaa foorumin käyttäjistä ja käytetystä yhteydestä tietoa sekä tilastoja. Foorumi tallettaa käyttäjän tietokoneelle evästeen ("cookie") joka mahdollistaa käyttäjän automaattisen kirjautumisen.

Muista kirjoittaa asuinpaikkaasi lähin kaupunki. Huomioi oikeinkirjoitus! älä käytä lyhenteitä, kutsumanimiä jne. Paikkakuntatieto pakollinen ICF ry:n hallituksen päätäksellä.

Mikäli et voi kirjautua foorumille jostain syystä, voit olla yhteydessä ylläpitoon sähkäpostitse webmaster (at) intruderclubfinlandry.fi

TERVETULOA !