Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Reitit / matkakertomukset / Vs: Reittivalintoja?
« Uusin viesti kirjoittanut G.P-A 09.08.21 - klo:09:25 »
Reittivalinnoistasi en nyt osaa sanoa,mutta mopo on asiallinen,itellä saman ikäinen VL,tosi luotettava matkakumppani,kuukkelin kartoista löytyy kyllä reittejä,kunhan et sorateille eksy. :smilie_flag_058:
2
Reitit / matkakertomukset / Palvelu superia
« Uusin viesti kirjoittanut Roope 08.08.21 - klo:22:41 »
Akku sippasi Keuruulla, täältä löytyi suoraan hyllystä ja taas matka jatkui.   https://www.keuruunsahajaera.fi/
3
Reitit / matkakertomukset / Vs: Reittivalintoja?
« Uusin viesti kirjoittanut Hauli 08.08.21 - klo:21:02 »
Moro vaan kaikille. Ekaa viestiä pukkaa. Ens viikonloppuna lähdössä ensimmäiselle vähänkään pidemmälle reissulle. Tarkoitus on lähteä käymään  Vartiuksessa täältä Pirkanmaalta. Yöpymispaikkana olemme hahmotelleet Lentiiran lomakylää. Tarkoitus olisi myös käydä raatteentiellä.
Tosiaan Intruder vl1500 vm. 2002 tuli hommattua viime syksynä ja aikaisempi moottoripyörä kokemus lähinnä kevari ajalta(n. 25 vuotta sitten). Tosiaan kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan koskien niin reittiä, pyörää kuin yöpymispaikkoja. Nyt sitten perjantaina tarkoitus startata kohti uusia seikkailuja(tätä ennen pyöritty max. 100km säteellä kotoa).
Kiitos jo etukäteen jos joku vaivautuu vastaan. Tästä se lähtee. Onhan tää vaan ihan v.... mahtavaa!
4
Reitit / matkakertomukset / Vs: Jolpin harharetket
« Uusin viesti kirjoittanut Jolppi 27.07.21 - klo:14:38 »
Olemme siis päätyneet Haminaan, kaupunkiin mikä on suunniteltu siten, että jos itärajan yli tulevat hyökkääjät olisivat päässeet tänne, niin aikansa keskustaa kierrettyään, olisivat hyvinkin saattaneet päätyä hyökkäämään takaisin kohti itää...  :coolsmiley:

Sitten itse asiaan. Kaupungin kotkanpuoleista sivua lähtee Ratapihankatu ( tie 371 ). Tätä vaan suoraan kaupungista pois Sippolan opastetta seuraten ja päädytään mielestäni yhdelle kaakonkulman parhaista mutkapätkistä, sen mitä minä olen näitä kulmia kierrellyt.

Voi lasketella suoraan Anjalankoskelle asti tai sitten ottaa pienen välipoikkeaman Sippolassa Kaipiaisten suuntaan ( tie 375. )

Hamina - Anjalankoski on päällystetty 2020 uudestaan ja Sippola - Kaipiainen väli on myös hyvässä kunnossa.  Itse ehkä pidän tästä Kaipiaisiin menevästä tiestä  (tie 375 ) vielä enemmän kuin 371:stä, mutta molemmat ovat todella mukavia ajella.
5
Reitit / matkakertomukset / Vs: Jolpin harharetket
« Uusin viesti kirjoittanut Jolppi 12.07.21 - klo:12:04 »
Ja sitten kun on Kahvit juotu, niin voikin jatkaa matkaa isommalle tielle oikealle. Muutama hassu kilometri ja Oikealle kyltiltä Taavetti 7, rantsilanmäki-nimiselle tielle.

Tie päähän ja liikenneympyrästä vielä suoraan.

Sitten vt26 ja suunta vasemmalle kohti  Haminaa n. 3 kilometriä.

Siitä vasemmalle Miehikkälän suuntaan (tie384), ja nyt on kivaa, uskaltaisin väittää.

 Vielä ennen Miehikkälän kirkonkylälle tuloa kannattaa kokeilla josko jarrut toimivat, nimittäin matkan varrelle osuu salpalinjamuseo. Jos ei malta opastetulle kierrokselle, jota kyllä suosittelen, niin ainakin kahvion kautta pieni virkistäytyminen.

Tästä matka jatkuu luontevasti Miehikkälän kirkonkylältä oikealle ja Virojoelle.  Kylän läpi kun laskettelee suoraan niin huomaakin yhtäkkiä olevansa Haminaan vievällä museotiellä, ja nyt on muuten mutkaa mutkan perään.

60 rajoitus maksimissaan ko. tiellä, mutta ei siinä paljoa kovempaakaan kyllä arvaa laskea. Museotiestä sellaonen pieni varoitus, että kotilokaaharit tuppaavat oikomaan reippaasti mutkia, eli irtokivee on jonkinverran, ja varsinkin Haminanpuoleisessa päässä joku on antanut vapaat kädet pikipaikkareille.

6
Reitit / matkakertomukset / Vs: Jolpin harharetket
« Uusin viesti kirjoittanut Jolppi 12.07.21 - klo:12:01 »
 :) Lappeenrannan suunnasta Ensin vt13 kohti Mikkeliä Sitten vasemmalle Tie380 Lemi.

Kirkonmäellä temppelinkulmalta, ja sen kyllä huomaa kun on kirkonmäellä, vasemmalle uimintielle.

Siitä 11 kilometriä, aika tarkkaan sulavaa mutkapätkää, ja vasemmalle Kotalahti-opasteen mukaan.

13 Kilometriä, ja Kahvi-Pakariin kahville. (Tälle välille pieni varoitus asfaltin kunnosta)  :coolsmiley:
7
Reitit / matkakertomukset / Vs: Jolpin harharetket
« Uusin viesti kirjoittanut Jolppi 10.07.21 - klo:23:05 »
Ja seuraava  reitti. Imatran museotie. Tie no.3981. Löytyy kun laittaa mapsiin hakuun immola. Hyväkuntoinen tie suurimmaksi osaksi. Ja kun tien päästä kääntyy Joensuun suuntaan, siis oikealle, niin hupi jatkuu lähes Simpelelle asti.

Matkan varrella muutamia vähän ikäviä katveesta (nypyn jälkeen tms.) kääntyviä mutkia, mutta eihän se ole ongelma kun emmehän me koskaan kaahaa tien päällä.
8
Reitit / matkakertomukset / Jolpin harharetket
« Uusin viesti kirjoittanut Jolppi 10.07.21 - klo:10:07 »
Tähän alkaa tulla harvakseen lyhyitä kuvauksia mutkapätkistä joita tulee sahailtua edestakaisin, illaksi kotiin mentaliteetilla.

 Lähtöpaikkana Lappeenranta, eli valitettavasti painottuu lähimaakuntien alueelle, ellen sitten innostu jossain vaiheessa kaukomatkailemaan. Mistä näistä tietää.

Periaatteessa meinasin siten, että saatte itse googlemapsista kattella miten se reitti menee, yritän laittaa riittävästi tietoa että onnistuu.


Ja ensimmäinen suositus on:

 Äitsaari Ruokolahti, ympäriajo. Itse suosisin myötäpäivään kiertämistä. Alkumatka saarella on tavanomaista maalaismaisemaa, sillä erotuksella, että asfaltti on (2021 tieto) kokolailla mukavassa kunnossa.  Soinilan ohi päästyä alkaa sitten se hauskuus, jos mutkaa tykkää kääntää.   8-)
9
Reitit / matkakertomukset / Reittivalintoja?
« Uusin viesti kirjoittanut Kaitsu79 22.06.21 - klo:17:57 »
Kesäretki mielessä????Onko tiestön kunnosta tietoa Raate-Kuhmo-Nurmes- Juankoski-Tuusniemi-Varistaipale-Varkaus.?
10
AirBNB on todella hyvä palvelu, olen sitä käyttänyt muutaman kerran. Parhaimillaan näistä majoittajista on tullut hyviä tuttavia, joiden kanssa uusi majoittuminen ja sen sopiminen on helppoa!  Saadut positiiviset arviot majoittujana auttaa melko varmasti myös ihan uuden majoituksen saamisessa. Toimii kotisuomessa kuin ulkomaillakin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10